Un client Enel a primit factura secolului la curent: 76 de milioane de euro

Un client Enel a primit factura secolului la curent: 76 de milioane de euro

Un antreprenor din Vrancea, care deţine o pizzerie şi o brutărie în Adjud, a primit o factură colosală de la Enel: 76 de milioane de euro. E adevărat că era o factură pe 5 luni, dar chiar şi aşa este o sumă enormă.

„Șoc. În condiţiile în care consumăm curent de 1.300 de lei pe lună, a fost un şoc să primim 76 de milioane de euro”, a declarat afaceristul la ProTV.

„Noi suntem pe led şi avem un frigider care este scos din priză. Cuptorul este pe lemne”, spune un angajat de la pizzerie, şi el foarte mirat de această factură astronomică.

ADVERTISING

Primul gând al patronului a fost să închidă afacerea, dar apoi a început să caute explicaţii la furnizorul de energie. A durat ceva timp până a aflat că e vorba despre o eroare!

„În decembrie, pe 20, mi-au venit facturile alea cu niște sume de am paralizat când le-am văzut, una de 76 milioane de euro. După care, la o săptămână, a venit cu minus... cum ar veni le-au stornat”, a spus el şi la Digi24.

Omul are de plată, de fapt, 6.000 de lei pentru întreaga perioadă facturată.

image-19
Foto: Digi24

Iată şi explicaţia Enel, furnizată Digi24: „Factura clientului non-rezidențial a fost stornată în cursul lunii decembrie, a doua zi după ce a fost identificată eroarea, iar acestuia i-a fost transmisă factura corectă. Menționăm că a fost o situație punctuală. Regretăm eroarea și asigurăm clienții că depunem toate eforturile pentru a le oferi un serviciu de furnizare de energie electrică în condiții optime”.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇