Mihai Șora a primit o factură uriașă la curent: E pentru prima dată când mă izbesc de un asemenea elefant UPDATE Reacţia ENEL

Mihai Șora a primit o factură uriașă la curent: E pentru prima dată când mă izbesc de un asemenea elefant <span style="color:#990000;font-size:100%;">UPDATE</span> Reacţia ENEL

Filosoful Mihai Şora spune că a primit o factură la curent în valoare de peste 6.000 de lei, în condițiile în care are doar un bec la masa de scris, un frigider, un laptop, o tabletă, un telefon mobil și o mașină de spălat rufe.

El precizează că este pentru prima dată când primește o astfel de factură.

”𝟔.𝟎𝟗𝟔,𝟗𝟗 lei (șase mii nouăzeci și șase și nouăzeci și nouă centime) de plată la ENEL. Data scadentă: 28.09.2022. Este pentru prima dată când mă izbesc de un asemenea elefant. Cum să fac?

Un bec mititeluț, la masa de scris: „economic“ i se spune. Un frigider A+++, Zanussi, și el mititel (cel mai scund din comerț). Un laptop HP (care stă să-și dea obștescul sfârșit, dar care nu a fost vreodată, în lunga lui viață, energivor). O tabletă cu măr. Un telefon mobil.

ADVERTISING

O mașină de spălat rufe (de care nu abuzăm, fiind – de la natură – mai sobri și curăței). Atât”, a scris Mihai Șora pe Facebook.

Filosoful subliniază că nu are televizor, aer condiționat sau alte electrocasnice.

”NU televizor.
NU aer condiționat.
NU mașină de cafea
NU alte electrocasnice (cum ar fi mașina de tocat firul de leuștean în patru).
Din când în când, recunosc, un pipi/kk scurt la baie, cu becul aprins”, conchide Mihai Șora.

Un bec mititeluț, la masa de scris: „economic“ i se spune.Un frigider A+++, Zanussi, și el mititel (cel mai scund din...

Publicată de Mihai ȘORA pe Miercuri, 14 septembrie 2022

UPDATE 15 septembrie Mihai Şora a revenit cu detalii referitoare la perioada şi consumul pentru care ENEL l-a taxat astfel.

ADVERTISING

"Pentru cei care m-au întrebat:

𝟏𝟔𝟏 (o sută șaizeci și unu) kilowați consumați între 7 iulie 2022 și 14 septembrie 2022, adică 69 de zile, adică 𝟐,𝟑𝟑 (doi virgulă treizeci și trei) kilowați pe zi".

De data aceasta, compania ENEL i-a răspuns pe Facebook. „Bună dimineaţa, domnule Mihai Şora, ne pare rău pentru situaţia semnalată. Am început verificări şi vom reveni cu primele detalii la dumneavoastră în cel mai scurt timp. Până când vom finaliza aceste verificări, factura dumneavoastră va fi suspendată de la plată. Vă mulţumim că aţi sesizat problema", i-au scris reprezentanţii ENEL.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇