Un adolescent de 15 ani a fost arestat pentru uciderea taximetristului român din Londra

Un adolescent de 15 ani a fost arestat pentru uciderea taximetristului român din  Londra

Polițiștii britanici au arestat un adolescent de 15 ani care l-ar fi ucis, la Londra, pe șoferul român de taxi Gabriel Bringye.

Românul a fost descoperit în stare critică, miercuri dimineață, la ora 7.20, într-o mașină parcată în Tottenham. Avea o rană gravă care indica faptul că a fost înjughiat.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

Medicii s-au străduit fără succes să îi salveze viața. Decesul a fost pronunțat la ora 8.00.

Ulterior, detectivul Neil John a spus că ancheta e într-un stadiu preliminar și că oamenii legii încă încearcă să înțeleagă ce s-a întâmplat în acest caz, potrivit Evening Standard.

Jurnaliștii aceleiași publicații transmit că vineri, polițiștii britanici au arestat un tânăr de 15 ani care l-ar fi înjunghiat pe Gabriel Bringye. De asemenea, tânărul respectiv este bănuit și că ar fi comis un jaf, înainte de a-l înjunghia mortal pe român.

Gabrel Bringye era originar din România, dar trăia în Regatul Unit de 13 ani şi lucra ca şofer de taxi în Londra din anul 2015. Sora sa a oferit poliţiei detalii despre ultima lui adresă, care era din Tottenham (nordul Londrei).

Citește și:

Un taximetrist român a fost înjunghiat mortal, la Londra


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, 👇 dă-ne un like. 💖