Timişoara: Colterm anunţă că toţi abonaţii au apă caldă vineri seara, iar încălzirea va fi furnizată după ora 23.00

Timişoara: Colterm anunţă că toţi abonaţii au apă caldă vineri seara, iar încălzirea va fi furnizată după ora 23.00

Societatea de termoficare din Timişoara, Colterm, anunţă că furnizează apă caldă la toate punctele termice din oraş, dar că încălzirea va fi furnizată abia după ora 23.00 către toţi abonaţii.

„În această seară, 29 octombrie, începând cu ora 20, toate punctele termice ale Colterm erau alimentate cu apă caldă, la parametrii de funcţionare. În ceea ce priveşte alimentarea cu căldură, încă sunt în curs de deschidere mai multe puncte termice urmând ca, după ora 23, toţi abonaţii sistemului centralizat de termoficare să beneficieze de căldură în calorifere, la parametrii optimi”, transmite Colterm într-un comunicat de presă de vineri seara.   

ADVERTISING

Totuşi, la un punct termic a intervenit o avarie, iar două străzi nu vor avea căldură până sâmbătă dimineaţa.  

"Din păcate, la PT 92 a intervenit o avarie, locuitorii de pe străzile Oglinzilor şi Orion (arondate acestui punct termic), nu vor beneficia de caldură până mâine dimineaţa”, mai transmite Colterm.  

Societatea de termoficare din Timişoara, Colterm, a anunţat, vineri, că a reînceput furnizarea agentului termic către clienţii săi, dar că distribuitorul de gaz a întârziat livrarea cu patru-cinci ore, astfel că nu s-a reuşit punerea în funcţiune a sistemului la ora estimată, iar prioritare erau spitalele.   

ADVERTISING

Astfel, noaptea trecută a fost a treia, consecutiv, în care caloriferele celor peste 50.000 de abonaţi au fost reci.

În ultimele luni, primarul Timișoarei, Dominic Fritz, a depus o plângere la DNA pentru mai multe infracțiuni de corupție...

Publicată de USR PLUS pe Vineri, 29 octombrie 2021


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇