Șoferii STB împiedicaţi de colegii lor să iasă pe traseu pot suna la 0800800868 pentru sesizări

Șoferii STB împiedicaţi de colegii lor să iasă pe traseu pot suna la 0800800868 pentru sesizări

Municipalitatea pune la dispoziţia şoferilor Societăţii de Transport Bucureşti, care sunt împiedicaţi de colegii lor să iasă pe traseu, numărul de telefon 0800800868 pentru a sesiza acest lucru, a anunţat primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan.

El a făcut aceste precizări, sâmbătă, la sediul Societăţii de Transport Bucureşti, unde a avut loc o şedinţă a Consiliului de Administraţie al instituţiei, în contextul în care este a treia zi de grevă a lucrătorilor STB.

Edilul a garantat că ”Poliția intervine imediat” și a promis ”ajutor juridic din partea PMB pentru orice persoană care se teme”.

ADVERTISING

”În STB a fost o presiune a sindicatului de tip mafiot, care acum simte că își pierde puterea. Sunt sesizări făcute la Poliție în cazul șoferilor agresați sau amenințați", a mai susținut primarul general.

Puținii șoferi de autobuz și de troleibuz care au „spart” greva ilegală de la STB și au decis să se întoacă pe trasee se confruntă acum fie cu criticile colegilor, fie cu furia bucureștenilor needucați, care nu mai reușesc să își țină nervii în frâu: Momentul în care un șofer de troleibuz care a întrerupt greva e scuipat și înjurat în trafic (Video)

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇