Programare vaccin anti-Covid în Constanța: Dintr-o eroare, oamenii au fost trimiși la o adresă greșită

E vorba de o eroare a platformei, care „se va rezolva în scurt timp”.
Programare vaccin anti-Covid în Constanța: Dintr-o eroare, oamenii au fost trimiși la o adresă greșită

Mai mulți constănțeni au fost programați pentru vaccinarea anti-Covid la o adresă greșită. Prefectul județului Constanța, Silviu Coșa, a anunțat că este vorba despre o eroare a platformei de programare care va fi remediată în scurt timp.

N-ai prins loc la vaccinarea anti-Covid? Soluția ar fi trecerea pe o listă de așteptare, spune medicul Valeriu Gheorghiță

Constănțenii care s-au programat pentru vaccinarea anti-Covid au primit prin email confirmarea și o adresă la care urmează să meargă pentru realizarea imunizării. Autoritățile au realizat că adresa trecută în email este greșită și i-au anunțat pe constănțeni unde urmează să se vaccineze.

ADVERTISING

Pacienții cu boli cronice vor putea fi programați pentru vaccinare de orice medic care îi are în grijă, nu doar de cel de familie

Eroarea aparține platformei și va fi remediată rapid, promit autoritățile.

STS anunţă că peste 200.000 de persoane din etapa a doua s-au programat pentru vaccinare antiCOVID

„Din cauza unei inadvertențe tehnice, în platforma de programare pentru vaccinarea împotriva SARS-CoV-2, cei care au primit confirmare de programare pe e-mail au fost informați că se vor vaccina pe Bulevardul Mamaia 96. Pentru o informare corectă și pentru evitarea unor situații neplăcute, facem următoarea mențiune: centrul de vaccinare este la Sistemul Militar Modular de Izolare şi Tratament (SMMIT) de pe Stadionul Portul, lângă spitalul CF Port (Bulevardul 1 Mai 3-5).

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Începând de vineri, s-au făcut demersuri pentru modificarea adresei centrului în platforma națională dedicată programării pentru vaccinare. Problema va fi remediată în scurt timp”, a anunțat prefectul județului Constanța, Silviu Coșa.

România, într-o singură zi, de la scepticismul legat de vaccinare la criza de ser. De ce trebuie ținut cont atunci când faci o programare online?

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇