Primăria Sector 1 dă drumul la 12 fântâni arteziene din mai multe parcuri

Primăria Sector 1 dă drumul la 12 fântâni arteziene din mai multe parcuri

Bucureştenii din Sectorul 1 se vor bucura de răcoarea oferită de 12 fântâni arteziene care urmează să fie repuse în funcţiune în mai multe parcuri.

„12 fântâni arteziene vor redeveni funcţionale în curând! Echipele Administraţiei Domeniului Public Sector 1 lucrează în aceste zile pentru a repune în funcţiune cele 12 fântâni arteziene din parcurile pe care le administrăm.

Pentru ca o fântână arteziană să-şi păstreze funcţionalitatea şi aspectul sunt necesare lucrări de întreţinere/reparaţii corespunzătoare.

ADVERTISING

În zilele caniculare, fântânile arteziene reuşesc să împrospăteze aerul torid al verii. Simple sau complexe, fântânile arteziene sunt un simbol al urbanismului şi civilizaţiei, oferind zonei în care sunt amplasate un aspect estetic şi relaxant.

Ele au un rol de socializare, într-o generaţie a Internetului, şi chiar terapeutic, contribuind la eliminarea energiilor negative şi la reducerea stresului cotidian", informează Primăria Sectorului 1 pe Facebook.

Este vorba despre fântâni din parcurile Bazilescu, Eva, Regina Maria, Piaţa Amzei, Alexandru Ioan Cuza, Izbiceni, Cazzavillan şi Kiseleff.

ADVERTISING

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇