Primăria din Câmpulung e plină de inimioare pentru Valentine's Day. Elena Lasconi spune cât a costat și de unde au venit banii (Video)

Primăria din Câmpulung e plină de inimioare pentru Valentine's Day. Elena Lasconi spune cât a costat și de unde au venit banii (Video)

Cladirea Primăriei Câmpulung Muscel a devenit atracție turistică după ce primarul Elena Lasconi a decorat-o în spiritul Valentine’s Day.

Astfel, pe clădire sunt proiectate inimi, iar atmosfera este completată de muzică romantică, aleasă chiar de primarul Elena Lasconi, după cum a spus edilul la Antena3.

Lasconi a explicat că proiectoarele folosite costa 3.000 de euro și că au fost donate de oameni de afaceri locali. Conform edilului, instituția pe care o conduce a achiziționat doar lentilele pentru acestea.

ADVERTISING

Legendele lui Valentin sau cum am ajuns azi să celebrăm Ziua îndrăgostiţilor

În aceste condiții, clădirea primăriei a devenit o atracție turistică în ultimele zile. O mulțime de persoane au venit pentru a se fotografia cu aceasta.

Edilul spune că și de Dragobete va fi luminată astfel clădirea și că proiectoarele vor fi folosite și de Paște sau la următoarele sărbători de iarnă.

Vine Ziua îndrăgostiţilor la români: Ce pregătește Muzeul Satului de Dragobete

❤️Câmpulung!

❤️ Câmpulung! #elenalasconi#campulungmuscel#dragoste#love

Posted by Elena Lasconi alege Câmpulung Muscel on Friday, February 12, 2021

Citeşte articolele zilei pe SpotMedia.ro 

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇