Orban confirmă: Fără noi vouchere de vacanță în 2021

Orban confirmă: Fără noi vouchere de vacanță în 2021

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a confirmat o informaţie furnizată mai devreme presei de PSD: În 2021, nu vor fi emise noi vouchere de vacanță, cu care erau obișnuiți românii care lucrează la stat.

„Rămân valabile voucherele de vacanţă care au fost emise anterior şi care pot fi folosite în cursul anului 2021. Nu se emit noi vouchere de vacanţă, pentru că sunt vouchere de vacanţă care sunt valabile în cursul anului 2021”, a declarat fostul premier, la finalul şedinţei conducerii PNL.

Senatorul PSD Ştefan Radu Oprea a fost cel care a anunţat luni dimineaţă că "voucherele de vacanţă nu se vor mai regăsi în viitorul buget".

ADVERTISING

Radu Oprea consideră că aceasta este o lovitură în plus pentru HoReCa, sector grav afectat de pandemie.

Premierul Florin Cîţu a anunţat mai devreme luni că Legea bugetului de stat este finalizată, însă mai sunt câteva aspecte de clarificat în rândul coaliţiei de guvernare. Legea va fi pusă în transparenţă publică marţi sau miercuri, iar deficitul se va încadra „între 7% – 7,1%”.

Referitor la voucherele de vacanță, la finalul anului trecut, premierul Cîţu a anunţat că în 2021 acestea vor fi acordate în cuantum de 1.450 de lei, măsura fiind cuprinsă în ordonanţa de urgenţă privind măsuri fiscale iniţiată de Ministerul Finanţelor.

ADVERTISING

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇