O tânără bătută cu bestialitate în stația de metrou Brâncoveanu a fost salvată de o polițistă care mergea la muncă

O tânără bătută cu bestialitate în stația de metrou Brâncoveanu a fost salvată de o polițistă care mergea la muncă

O poliţistă din Bucureşti, care se îndrepta spre serviciu, a salvat, marţi dimineață, o fată care era bătută cu bestialitate de un bărbat şi striga după ajutor în stația de metrou Constantin Brâncoveanu.

Incidentul a fost povestit marți seară pe pagina de Facebook a Ministerului de Interne.

„Ora 07:00, stația de metrou Constantin Brâncoveanu. Lume multă și grăbită. Printre aceste persoane și Violeta, colega noastră care lucrează la structura de relații publice a Poliției Române. În toată agitația și zgomotul stradal au început să se audă strigătele disperate ale unei fete: Ajutor, ajutor!

ADVERTISING

Violeta a privit spre locul de unde veneau acestea și a văzut o fată culcată la pământ și lovită cu bestialitate de un bărbat. Rapid și-a făcut loc printre cei care se grăbeau spre gura de metrou și s-a aruncat spre agresor oprind acțiunea acestuia asupra fetei. În cădere l-a prins de o mână și a încercat să îl imobilizeze. Bărbatul s-a smucit și a reușit să se ridice.

În acel moment toată furia lui s-a întors spre Violeta. Tu ce vrei? Cine ești? a spus acesta năpustindu-se asupra ei. Chiar dacă a fost lovită, Violeta a reușit într-un final să-l țină la o distanță la care agresorul să nu mai fie periculos”, se arată în postarea MAI.

ADVERTISING

Agresorul era cunoscut ca suferind de afecțiuni psihice. El a fost în cele din urmă imobilizat și cu ajutorul unui alt polițist aflat în timpul liber.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇