Nicușor Dan spune că va veni cu autobuzul la primărie: Cu 117 și puțin pe jos, cred că asta va fi traseul

Nicușor Dan spune că va veni cu autobuzul la primărie: Cu 117 și puțin pe jos, cred că asta va fi traseul

Noul edil al Capitalei, Nicușor Dan, susține că se va deplasa cu mașina cu șofer de la Primăria Generală doar la întâlniri din afara instituției. În rest va veni la birou ”cu (autobuzul -n.red) 117 și puțin pe jos”.

Gabriela Firea – primarul general al Capitalei încă în funcție – nu locuiește în București, ci într-o casă din nordul orașului, în Ilfov.

În aceste condiții, Firea se deplasa de acasă la sediul Primăriei Generale de pe Bulevardul Elisabeta cu mașini care – din informațiile SpotMedia.ro – aparțineau Poliției Locale București.

ADVERTISING

Întrebat de reporterul Hotnews.ro, în cadrul unui interviu, dacă va folosi mașină de la primărie pentru a se deplasa, Nicușor Dan a spus că va alege această soluție doar uneori.

”N-o să vin zilnic la serviciu cu mașina instituției. Locuiesc destul de aproape (în Sectorul 5 – n.red.).

Cu (autobuzul care circulă pe traseul -n.re.d) 117 și puțin pe jos (poate ajunge la serviciu – n.red.). Cred că ăsta o să fie traseul pe care o să îl urmez.

În schimb, pentru anumite ocazii, când ai întâlniri, te duci la o ambasadă sau undeva în Centru e util să ai o mașină cu șofer care să nu te oblige să cauți loc de parcare.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Vă exista o mașină a PMB de protocol pentru astfel de ocazii. Nu știu dacă o voi folosi numai eu”, a precizat Nicușor Dan pentru Hotnews.ro.

Citește și:

Nicușor Dan: Cele mai multe companii municipale vor intra în lichidare. Dar unii oameni trebuie păstrați

Nicușor Dan, noul primar al Capitalei: În 2 ani nu vor mai fi mari probleme cu apa caldă. Cum are de gând să pune 300 km de ţeavă elastică

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇