Nicușor Dan răspunde provocării lansate de Ciucă: Abia aștept!

Nicușor Dan răspunde provocării lansate de Ciucă: Abia aștept!

Primarul Capitalei Nicuşor Dan a precizat că abia aşteaptă să aibă o discuţie cu reprezentanţii PNL Bucureşti despre cum vor fi împărţiţi banii din buget pentru PMB şi primăriile de sector.

Reacţia vine în contextul în care preşedintele PNL Nicolae Ciucă a afirmat, vineri, că Bucureştiul este „un oraş blocat în momentul de faţă, confruntat cu lipsa de perspectivă, cu un management cu probleme şi cu o foarte complicată constelaţie de conflicte politice”.

„La Bucureşti există o coaliţie care funcţionează. Luni o să avem o şedinţă de Consiliu General, o să vedeţi că proiectele care sunt depuse pe ordinea de zi o să treacă. Ele sunt propuse de primar, de viceprimarul de la PNL, de viceprimarul de la USR. Această coaliţie funcţionează la Bucureşti.

ADVERTISING

În ceea ce priveşte discuţia cu conducerea centrală a PNL, abia o aştept. Vreau să discutăm despre Bucureşti cu conducerea centrală a PNL. Vreau să discutăm despre buget, vreau să discutăm despre cum se împarte bugetul între Primăria Capitalei şi primăriile de sector, vreau vorbim despre toate aceste subiecte şi abia aştept această discuţie. Vreau să discutăm foarte serios ce facem cu oraşul ăsta”, a declarat Nicuşor Dan, după ce a făcut o scurtă călătorie cu unul din cele 15 noi tramvaie Astra Imperio care circulă de sâmbătă pe linia 41.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Primarul Capitalei a adăugat că există majoritate în Consiliul General pentru adoptarea proiectelor importante pentru Bucureşti.

„Această majoritate există, funcţionează. Cred că partidele de dreapta şi cu mine avem o obligaţie faţă de bucureşteni să ne respectăm programul cu care am candidat împreună şi mai ales să nu lăsăm Bucureştiul pe mâna PSD”, a mai explicat Dan.

Preşedintele PNL Nicolae Ciucă a afirmat, la conferinţa de alegeri a PNL Sector 3 de vineri, că nu înţelege care este poziţia PNL în Bucureşti şi faţă de administraţia Capitalei, dacă este la putere sau în opoziţie.

ADVERTISING

Acesta le-a propus liberalilor de la PNL Bucureşti să facă un plan cu 10 puncte cu termene precise de implementare în prima jumătate a anului viitor, până la sfârşitul lunii ianuarie, pe care să îl transmită edilului general Nicuşor Dan.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇