Nicușor Dan, despre căldura bucureștenilor: Urmează trei luni cum au fost ultimele două săptămâni

Nicușor Dan, despre căldura bucureștenilor: Urmează trei luni cum au fost ultimele două săptămâni

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, a declarat că în această iarnă sistemul de termoficare le va face multe probleme bucureștenilor. El a declarat că urmează trei luni cum au fost ultimele două săptămâni.

„Umează trei luni pentru bucureșteni cam cum au fost ultimele două săptămâni. Din păcate. În ultima săptămână am avut o avarie majoră Elcen, sectoarele 2 și 3 au suferit de sâmbătă dimineața până în seara aceasta.

Sper ca în seara asta să fie în parametri optimi. Fiind așa multe găuri pe rețea, Elcen ca să compenseze trebuie să lucreze cu un motor turat la maximum”, a declarat primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, la Digi24.

ADVERTISING

În ceea ce privește avaria care a afectat două spitale din București, Dan spune că managerii unităților medicale au fost anunțați din timp.

Spitalele Balş şi Colentina sunt fără căldură: Nicuşor Dan și Gabriela Firea se acuză reciproc

„Aici a fost o lucrare obligatorie, care s-ar fi putut face în vară, dar nu s-a făcut. Dacă nu era remediată în aceeași zi putea să se extindă. Managerii spitelor au fost preveniți.

La Colentina managerul și-a luat măsuri, a adus instalații electrice. La Victor Babeș s-a constatat seara că e frig. Acea avarie s-a remediat în noaptea în care s-a anunțat că se va remedia”, a precizat Nicușor Dan.

ADVERTISING

Amintim că înainte de alegerile parlamentare Nicușor Dan spunea că nu vor mai exista problemele cu care acum ne spune că ar fi bine să ne obișnuim.

Citește și:

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇