Nicușor Dan deschide Târgul de Crăciun. Peste o lună de restricții de circulație în București (Video)

Nicușor Dan deschide Târgul de Crăciun. Peste o lună de restricții de circulație în București (Video)

Nicușor Dan a anunțat că duminica aceasta deschide Târgul de Crăciun din Piața Constituției, odată cu iluminatul festiv al acestei zone. Pentru restul Capitalei, luminițele se vor deschide pe 1 decembrie.

Accesul la târgul organizat de primăria generală va fi gratuit, iar edilul a prezentat câteva dintre principalele atracții: „Căsuţa lui Moş Crăciun, patinoar, carusel, roată panoramică, zone tematice și concerte live”.

🎄Căsuţa lui Moş Crăciun, patinoar, carusel, roată panoramică, zone tematice și concerte live sunt doar câteva dintre atracțiile Târgului de Crăciun din Piața Constituției.🎄Acesta va fi deschis între 20 noiembrie și 26 decembrie, iar accesul este gratuit. Vă așteptăm!

Publicată de Nicușor Dan pe Duminică, 13 noiembrie 2022

O lună și o săptămână de restricții de trafic

Odată cu „magia Sărbătorilor”, însă, vine și coșmarul traficului. Poliția Rutieră a Capitalei anunță că, începând de duminică, vor fi restricții de circulație în fiecare zi, pentru o lună și o săptămână, în intervalul 10:00 – 23:00, în Piața Constituției.

ADVERTISING

Mai exact, săptămâna ce vine traficul rutier va fi restricționat pe benzile 1 și 3 din segmentul inelului Pieței Constituției. În plus, pe întreaga durată de desfășurare a târgului, adică până pe 27 decembrie, în perimetru vor fi instalate 3 noi treceri de pietoni: 2 pe breteaua care accede către târg dinspre Calea 13 Septembrie în zona Ministerului Mediului, și una pe breteaua dinspre Bd. Unirii, latura aferentă Ministerului de Finanțe.

Poliția recomandă următoarele rute ocolitoare:

  • Calea 13 Septembrie – Bd. Libertăţii – Bd. Regina Maria;
  • Calea 13 Septembrie – Bd. Libertăţii – Bd. Naţiunile Unite – Spl. Independenţei;
  • Calea Călăraşilor – Spl. Independenţei – Bd. Naţiunile Unite – Str. Izvor;
  • Bd. Unirii – Spl. Independenţei – Bd. Naţiunile Unite – Bd. Libertăţii – Calea 13 Septembrie.
ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇