Nicuşor Dan anunță că a început recepţia la parcarea intermodală din Pantelimon: Proiectul a fost finalizat după aproape 7 ani de blocaje şi amânări

Nicuşor Dan anunță că a început recepţia la parcarea intermodală din Pantelimon: Proiectul a fost finalizat după aproape 7 ani de blocaje şi amânări

Primarul general al Capitalei Nicuşor Dan a anunţat că a început recepţia pentru parcarea intermodală din Pantelimon, proiect finalizat după aproape şapte ani de blocaje şi amânări.

„Am început recepţia la Park& Ride Cora Pantelimon. După aproape 7 ani de blocaje şi amânări, proiectul a fost finalizat. Parcarea are 500 de locuri, precum şi un terminal destinat transportului public în comun – autobuze, tramvaie, staţii/peroane pentru microbuze şi un culoar până la viitoarea staţie de metrou.

Terminalul permite accesul facil la liniile urbane şi metropolitane de transport în comun”, a scris Nicuşor Dan, marţi pe Facebook.

🟢Am început recepția la Park& Ride Cora Pantelimon. După aproape 7 ani de blocaje și amânări, proiectul a fost...

Publicată de Nicușor Dan pe Marţi, 17 mai 2022

Nicușor Dan a promis încă din noiembrie 2021 că parcarea cu terminal de transport public – pe care a găsit-o realizată de administrația Firea în proporție de 55% - urma să fie gata, cel mai probabil, până la finele anului.

ADVERTISING

Tot ce mai lipsea era un post de transformare. După ce s-a montat postul de transformare, s-a constatat că parcarea nu are branșament la curent. Așa că inaugurarea s-a amânat.

În cele din urmă, după ce s-a rezolvat și cu branșamentul, Nicușor Dan a spus – la finalul unui eveniment la care lua parte - că PMB așteaptă o serie de documente de la constructor (Tiab SA – n.red.). Fără să își mai asume un termen, Nicușor Dan a precizat că parcarea se va inaugura după ce acele documente vor ajunge la PMB.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Ulterior, nimeni n-a mai spus nimic despre parcare.

La solicitarea Spotmedia, președintele Comisiei de Transporturi și Mobilitate Urbană din Consiliul General, Florin Melciu, a anunţat că parcarea se va inaugura săptămâna aceasta.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇