Locuitorii Sectorului 4 își pot plăti impozitele şi taxele locale la stațiile de metrou

Locuitorii Sectorului 4 își pot plăti impozitele şi taxele locale la stațiile de metrou

Cetăţenii din sectorul 4 pot să-şi plătească impozitele şi taxele locale cu ajutorul automatelor/staţiilor de plată amplasate la metrou, în apropierea automatelor de vândut cartele ale Metrorex.

„Metrorex vine în sprijinul călătorilor care folosesc metroul ca mijloc de transport în comun şi facilitează accesul acestora la automate/staţii de plată care permit rapid şi securizat, plata impozitelor şi taxelor locale aferente Primăriei Sectorului 4. Prin această acţiune, metroul se alătură iniţiativei desfăşurate de către Primăria Sectorului 4 al Municipiului Bucureşti, ‘Fără cozi la ghişee'”, a anunţat marţi Metrorex.

ADVERTISING

Automatele de tip selfpay sunt amplasate la metrou, în cadrul unui proiect pilot agreat de Metrorex şi primăria locală, în staţiile de pe raza sectorului 4 al municipiului Bucureşti: Dimitrie Leonida, Apărătorii Patriei, Piaţa Sudului, Constantin Brâncoveanu, Eroii Revoluţiei, Tineretului, Piaţa Unirii şi Timpuri Noi.

Pe lângă accesul rapid de plată şi de informare de care beneficiază cetăţenii de pe raza sectorului 4, cu privire la taxe şi impozite, proiectul pilot vizează dezvoltarea cooperării dintre Metrorex şi autorităţile publice locale, se mai spune în comunicat.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇