Impozite majorate cu până la 500% în Bucureşti pentru cine nu îşi îngrijeşte terenul

Impozite majorate cu până la 500% în Bucureşti pentru cine nu îşi îngrijeşte terenul

Consiliul Local al Sectorului 3 a majorat consistent, cu până la 500%, impozitele pentru 59 de terenuri și clădiri pe care proprietarii refuză să le îngrijească.

Mai exact, consilierii locali din toate partidele politice reprezentate în Consiliul Local al Sectorului 3 au adoptat joi, 30 iunie, cu unanimitate, 59 de proiecte pentru majorarea, pentru anul 2023, a impozitelor pentru terenuri și clădiri neîngrijite.

Dintre cele 59 de proiecte, 19 prevăd majorarea cu 500% a impozitului pe clădiri și terenuri, cu începere din anul 2023.

ADVERTISING

Alte 7 proiecte prevăd majorarea cu 400% a impozitelor, iar restul se referă la majorări cu 100%, cu 200% și cu 300% a impozitelor pe terenurile și clădirile de care proprietarii nu au grijă.

Aceasta nu este prima măsură pe care o ia administrația Sectorului 3 pentru a-i convinge pe proprietari să aibă grijă de bunurile lor. Mai întâi s-au făcut controale, iar proprietarilor li s-a comunicat să rezolve problemele clădirilor și terenurilor pe care le dețin.

Potrivit proiectelor de hotărâre votate joi de consilierii locali ai Sectorului 3, li s-au mărit impozitele doar acelor proprietari care n-au făcut dovada, până la finele anului precedent, că au respectat măsurile impuse de administrația de sector.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇