Ghișeu în aer liber pentru cei fără certificat de vaccinare, la Sectorul 2

Ghișeu în aer liber pentru cei fără certificat de vaccinare, la Sectorul 2

Primăria Sectorului 2 a deschis un ghișeu exterior pentru cetățenii care nu au certificat de vaccinare sau test cu rezultat negativ pentru coronavirus, dar au nevoie să acceseze servicii publice de urgență.

„Aplicăm prevederile Hotărârii de Guvern, pentru a oferi accesul la servicii publice de urgență: eliberare certificate de naștere și deces. Astfel, la intrarea în instituție (dinspre strada Chiristigiilor), Primăria Sectorului 2 a organizat ???? un ghișeu exterior cu dispozitive pentru eliberare număr de ordine și proiectare a acestora, zonă de completat cereri/documente și zonă de așteptare pentru persoanele ce nu posedă un certificat verde european, un rezultat negativ al testului RT-PCR (nu mai vechi de 72 de ore), un rezultat negativ certificat al unui test antigen rapid (nu mai vechi de 48 de ore).

ADVERTISING

Persoanele ce se regăsesc în aceste situații au acces doar la servicii publice de urgență - eliberare certificat de deces și certificat de naștere, conform legii”, informează primăria.

Anunțul a provocat reacții contradictorii pe rețelele de socializare: unii cetățeni laudă inițiativa și spun că este de ajutor, dar alții o critică și se plâng că vine iarna și va fi cam rece ”la ghișeu”.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇