Firea se plânge că parcurile Capitalei sunt neîngrijite. Cum arătau în mandatul ei (Foto)

Firea se plânge că parcurile Capitalei sunt neîngrijite. Cum arătau în mandatul ei (Foto)

Cum PSD a decis să nu o susțină în cursa pentru funcția de primar general al Capitalei, Gabriela Firea a anunțat că va munci pentru a-l ajuta pe medicul Cătălin Cîrstoiu să câștige scaunul de edil şef.

În discursul pe care l-a ținut la evenimentul în care PSD și PNL au anunțat că îl susțin pe Cîrstoiu la alegerile locale din iunie 2024, Firea a declarat, printre altele:

„Interesul nostru comun – cred, sper, acesta a fost și al meu – nu a fost să ocupăm o funcție, un fotoliu. Un scaun. Am mai fost, vom mai fi în astfel de poziții publice.

ADVERTISING

Interesul nostru comun a fost acela ca în București să nu ne mai fie rușine.

Pentru că este mizerie, pentru că oamenii trăiesc în frig, pentru că oamenii nu pot merge în parcuri cu propriii copii - decât în cele administrate de primăriile de sector - pentru că celelalte, multe, ale Primăriei Capitalei sunt insalubre”.

Este adevărat că, în majoritatea cazurilor, primăriile de sector gestionează mult mai bine parcurile pe care le au în comparație cu Primăria Generală.

Ceea ce Gabriela Firea pare că nu își mai amintește este starea dezastroasă în care se găseau unele dintre parcurile PMB, pe vremea când ea conducea instituția.

ADVERTISING

Mai jos, găsiți câteva fotografii pe care le-am făcut în anul 2019, în parcul Tineretului.

Era penultimul an din mandatul Gabrielei Firea la Primăria Capitalei.

Iarba era cam cât un stat de om. Iar bordurile scoase de pe marginile aleilor zăceau pe spațiul verde.

Tineretului-3
Tineretului-2019-
Tineretuluui-2019-a-

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇