Femeia operată de hernie la Târgu Jiu susține că nu știa că e însărcinată și a rămas șocată când i s-a spus că a născut o fetiță

Femeia operată de hernie la Târgu Jiu susține că nu știa că e însărcinată și a rămas șocată când i s-a spus că a născut o fetiță

Femeia diagnosticată cu eventraţie la Spitalul din Târgu Jiu, dar care era de fapt însărcinată în nouă luni, afirmă că nici ea nu a ştiut despre sarcină, întrucât lua pastile anticoncepţionale şi a avut menstruaţie până luna trecută.

Ea a spus că a mers la medic pentru că avea ”o gâlcă la buric” şi voia să afle dacă trebuie operată. După ce a fost văzută de un medic, acesta a decis că trebuie să rămână internată.

Marţi, medicul a decis să o opereze.

”Când m-am trezit, seara târziu, mi-au spus că am o fetiţă. Eu am zis: nu, am două fetiţe, nu înţelegeam ce... a zis că am născut o fetiţă. Am rămas şocată, impresionată, cum să am o fetiţă, că eu tot ziceam că am două, nu realizam. Eu am două fetiţe gemene acasă”, a afirmat femeia.

ADVERTISING

Ea a mai povestit că, după ce şi-a revenit din şoc, s-a bucurat şi le-a transmis mulţumiri cadrelor medicale.

Femeia, care de fapt era însărcinată în luna a noua, a fost diagnosticată cu eventraţie, la spitalul din Târgu Jiu, fiind supusă unei intervenţii chirurgicale. Reprezentanţii spitalului au transmis că eventraţia era reală şi că operaţia era necesară, dar şi că femeia a declarat că nu este însărcinată şi că se află sub tratament cu anticoncepţionale.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇