Vești bune pentru cățelușa Ogepa, care după 11 ani de "serviciu" nu mai făcea față la Jandarmerie (Video)

Vești bune pentru cățelușa Ogepa, care după 11 ani de "serviciu" nu mai făcea față la Jandarmerie (Video)

Căţeluşa Ogepa şi-a găsit un nou cămin, după ce Inspectoratul Judeţean de Jandarmerie Bacău a dat de veste că nu mai poate continua „în serviciu”.

În ultimii 11 ani, căţeluşa a activat în cadrul IJJ Bacău şi a participat la numeroase misiuni alături de jandarmii băcăuani, însă, din cauza vârstei, nu mai îndeplineşte condiţiile necesare pentru astfel de activităţi.

„De-a lungul carierei ei militare, Ogepa a avut trei conductori care i-au oferit lecţii de dresaj şi alături de care şi-a desfăşurat activitatea. A participat la numeroase misiuni, fiind chiar în fruntea blocului de defilare de Ziua Naţională sau de Ziua Jandarmeriei.

ADVERTISING

Este jucăuşă, răspunde comenzilor şi îşi oferă întreaga prietenie, mai ales atunci când simte ca e iubită", spunea acum câteva zile purtătorul de cuvânt al IJJ Bacău, Alexandra Dănculea.

Şi iată că acum Ogepa a fost adoptată.

"Pentru noi primează binele partenerului nostru necuvântător și am luat cea mai bună decizie pentru ea.

De azi înainte, Ogepa va avea o nouă casă la Târgu Neamț, dar și București și noi prieteni care să îi poarte de grijă și să îi ofere dragostea lor. Cu siguranță, îi va fi ușor să se acomodeze, pentru că va ajunge tot într-o familie de militari", scrie pe Facebook IJJ Bacău.

Cățelușa Ogepa are un nou căminDe 11 ani, casa ei a fost la Inspectoratul de Jandarmi Județean Bacău, iar prietenii ei au fost colegii noștri. Din păcate, instructorul care a avut grija de ea cea mai mare perioadă nu mai este în viață, iarOgepa are nevoie de multă atenție.Din cauza vârstei, ea nu mai îndeplinește condițiile necesare pentru a putea participa la misiuni.Pentru noi primează binele partenerului nostru necuvântător și am luat cea mai bună decizie pentru ea.De azi înainte, Ogepa va avea o nouă casă la Târgu Neamț, dar și București și noi prieteni care să îi poarte de grijă și să îi ofere dragostea lor. Cu siguranță, îi va fi ușor să se acomodeze, pentru că va ajunge tot într-o familie de militari. De-a lungul carierei ei militare, Ogepa a avut trei conductori care i-au oferit lecții de dresaj și alături de care și-a desfășurat activitatea. A participat la numeroase misiuni, fiind chiar în fruntea blocului de defilare de Ziua Națională sau de Ziua Jandarmeriei.Vă mulțumim tuturor celor care ați fost interesați de Ogepa!

Publicată de Inspectoratul de Jandarmi Judetean Bacau pe Miercuri, 28 decembrie 2022

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇