Concediată după ce a primit un bacșiș de 4.400 de dolari, pentru că nu a vrut să îl împartă

Concediată după ce a primit un bacșiș de 4.400 de dolari, pentru că nu a vrut să îl împartă

O chelneriță din Arkansas spune că a fost concediată după ce mai mulți oaspeți i-au lăsat ei și unei colege un bacșiș de 4.400 de dolari.

Ryan Brandt a declarat pentru KNWA că ea și o altă chelneriță erau responsabile de servirea unui grup de peste 40 de persoane la restaurantul Oven & Tap din Bentonville, unde femeia lucra de trei ani și jumătate.

Fiecare persoană din grup a lăsat un bacșiș de 100 de dolari la final, ceea ce a însemnat un bacșiș de 4.400 de dolari pentru cele două chelnerițe, a declarat Brandt.

poza-chelnerita-baccis
Foto: Instagram

Potrivit Business Insider, chelnerița a afirmat că restaurantul i-a cerut să împartă bacșișul cu ceilalți colegi, o practică nemaiîntâlnită de femeie cât timp a lucrat la restaurantul respectiv.

ADVERTISING

„Aș fi rămas cu 20%", a declarat Brandt pentru KNWA.

Grant Wise, unul dintre oaspeții care au lăsat bacșișul, a declarat pentru KNWA că a vrut să le dea bani exclusiv celor două chelnerițe, nu și celorlalți. Wise a cerut banii înapoi și i i-a dat chelneriței în afara restaurantului.

Brandt a spus că a fost concediată după ce a acceptat banii, declarându-se „devastată".

Femeia susține că cei de la restaurant i-au spus că a fost concediată pentru că a dezvăluit informații despre împărțirea bacșișului, încălcând politica restaurantului.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Oven & Tap nu a răspuns imediat la solicitările Insider.

„După ce au luat masa, acest grup mare de oaspeți a cerut ca bacșișul lor să le fie dat celor două chelnerițe", a declarat apoi Oven & Tap pentru KNWA. „Le-am onorat pe deplin cererea. Din respect pentru membrii foarte apreciați ai echipei noastre, nu discutăm detaliile legate de concedierea unui angajat".

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇