Cine era românca ucisă de rechin în Egipt. Familia a aflat vestea de la TV

Cine era românca ucisă de rechin în Egipt. Familia a aflat vestea de la TV

Românca ucisă de rechin în Egipt avea 44 de ani şi era din Suceava.

Roxana Alina Donisan lucra ca inspector superior la Executare silită în cadrul ANAF Suceava şi nu era căsătorită.

Tatăl Roxanei a povestit pentru Antena3 că a aflat de la TV că o româncă a murit în staţiunea în care se afla fiica lui, iar apoi poliţiştii au mers acasă la el, pentru a-i lua datele şi pentru a-l înştiinţa că va lua legătura cu oficialii MAE din Egipt.

"Momentul fatidic, nu am nicio informaţie, cum a fost, cum a decurs. Am aflat de la ştiri că o româncă a murit mâncată de rechin, apoi după două ore că are 40 de ani.

A venit apoi Poliţia să ne ia date personale, probabil şi să mă înştiinţeze că va lua legătura consulul din Egipt. Era vorba de fata noastră.

Certificarea a fost în momentul când consulul a luat legătura şi a confirmat că este fata noastră şi că este la spital, dar nu mai e în viaţă. Să pic de pe scaun, stăteam la masă şi vorbeam la telefon.

Soţia a avut o presimţire rea de cum a văzut informaţia pe TV, lucru care s-a confirmat.

Fiind duminică şi personalul fiind liber, la societatea de turism, la urgenţe a răspuns, mi-a confirmat şi domnişoara aia. Discuţiile au durat până la 22:00, după care nu am putut dormi toată noaptea”, a declarat tatăl Roxanei Donisan, citat de News.ro.   

Femeia se afla pentru a treia oară în Egipt.   

"S-a bucurat ştiind locul, calitatea serviciilor, în schimb, problema cu rechinii nu prea aveam referinţe. Ea dacă făcea ieşiri făcea cu instructorul, cunoştea regulamentul de înot. Înotul era sportul ei preferat vara, iarna patinajul”, a mai spus el.

O turistă româncă a fost ucisă de un rechin în Marea Roşie. Trupul femeii a fost descoperit la câteva ore după ce o altă femeie, o austriacă de 68 de ani, a fost ucisă tot de un rechin. Atacurile au avut loc la sud de orașul Hurghada, la 600 de metri unul de celălalt.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇