Casa fiului primarului din Bușteni, racordată ilegal la sistemul public de apă al orașului - surse

Casa fiului primarului din Bușteni, racordată ilegal la sistemul public de apă al orașului - surse

Poliţiştii prahoveni au întocmit, duminică, un dosar penal pentru furt de apă din sistemul public de alimentare, după o sesizare făcută de un cetăţean din staţiunea Buşteni, care viza un imobil în care locuieşte fiul primarului Mircea Corbu (foto).

Conform IPJ Prahova, în jurul orei 18:00, poliţiştii din cadrul Poliţiei Buşteni au fost sesizaţi de către un bărbat din oraş despre faptul că la un imobil există suspiciunea sustragerii de apă din magistrala principală.

"În baza sesizării, s-a format echipă operativă care s-a deplasat la faţa locului, constatând faptul că din conducta principală s-a efectuat un branşament, conectat de aceasta printr-un robinet, cu o conductă care duce în curtea imobilului, fără a exista vreun aparat de contorizat apa. Totodată, la faţa locului s-a prezentat şi o echipă a societăţii responsabile de distribuirea apei", precizează IJP.

Surse judiciare au declarat că în imobilul vizat de această sesizare locuieşte fiul primarului staţiunii Buşteni, Mircea Corbu.

În cauză, cercetările sunt continuate de poliţişti în vederea clarificării situaţiei de fapt, în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt de apă din sistemul public de alimentare.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇