Barna: În două-trei luni vom epuiza doritorii de vaccin şi va trebui să-i convingem pe cei care cred tâmpeniile pe care le citesc pe Internet, că ne bagă cipuri

Barna: În două-trei luni vom epuiza doritorii de vaccin şi va trebui să-i convingem pe cei care cred tâmpeniile pe care le citesc pe Internet, că ne bagă cipuri

Vicepremierul Dan Barna afirmă că pandemia o să treacă, dar lupta în următoarele două-trei luni va fi una de convingere cu cei care cred teoriile conspiraţiei.

”Pandemia asta o să treacă, probabil o să mai fie o jumătate de an – un an. Eu cred că undeva până într-un an campania de vaccinare va veni din urmă suficient de rapid.

În următoarele două-trei luni probabil vom epuiza doritorii de vaccin şi apoi va începe o altă luptă: să-i convingem pe cei din jurul nostru care cred tâmpeiile pe care le citesc pe Internet că sunt cipuri, că ne bagă cipuri.

ADVERTISING

Vom avea de luptat exact cu acei prieteni colegi, rude care sunt victimele acestei campanii de dezinformare”, a declarat, sâmbătă seară, la Digi 24, Dan Barna, în cadrul unei emisiuni ce fusese înregistrată înainte de declanșarea crizei politice.

Întrebat dacă mai sunt băieţi deştepti în Sănătate, Barna a afirmat:

”Da, mai sunt şi în transporturi, energie. Faptul că USR PLUS a venit la guvernare nu înseamnă că magic toate sistemele clientelare care existau în statul român 30 de ani au dispărut. E o realitate.

ADVERTISING

Există reţele de interese pentru că este un stat care 30 de ani a fost sabotat în toate felurile. Asta e realitatea, nu putem să ne ascundem după deget să spunem că nu există”.

Vicepremierul crede că aceste lucruri pot fi corectate ”dacă putem să creştem numărul de oameni integri din sistem”.

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇