Atenţie de unde cumpăraţi rovinieta. Avertisment CNAIR: Utilizatorii achită cu 200% în plus

Atenţie de unde cumpăraţi rovinieta. Avertisment CNAIR: Utilizatorii achită cu 200% în plus

CNAIR avertizează şoferii să fie atenţi de unde cumpără rovinieta, pentru că a constatat existența în mediul online a unui portal web care nu este autorizat: https://digitale-vignette-ro.online/ro.

„Rugăm utilizatorii să achite rovinieta doar pe portalul deținut de către CNAIR, disponibil la adresa www.erovinieta.ro, sau la distribuitorii autorizați, ale căror puncte de distribuție/portaluri web autorizate se regăsesc pe site-ul oficial al companiei la adresa http://www.cnadnr.ro/ro/puncte-de-distributie„, arată CNAIR, într-un comunicat de luni.

ADVERTISING

Compania de Drumuri nu își asumă nicio responsabilitate cu privire la accesarea de către utilizatori, în vederea achitării rovinietei, a unor portaluri web neautorizate.

În plus, CNAIR atarge atenţia că acest portal practică preţuri mult umflate faţă de costul real:

"Utilizatorii achită costuri suplimentare care ajung să fie în cuantum de aproape 200% față de prețul real al unei roviniete (ex: pentru o rovinietă cu valabilitate de 7 zile pentru un autoturism, pe portalurile web autorizate de către CNAIR un utilizator achită echivalentul a 3 euro, reprezentând tariful stabilit de legislația în vigoare, iar pe portalul https://digitale-vignette-ro.online/ro suma achitată este de 8.90 euro, din care 5,90 euro reprezintă “taxa de serviciu”)".

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇