Atenție dacă mergeți cu transportul în comun în București. STB anunță posibile probleme la plata cu cardul

Atenție dacă mergeți cu transportul în comun în București. STB anunță posibile probleme la plata cu cardul

În intervalul 10 – 16 ianuarie, STB va îmbunătăţi sistemul digital de plată, aşa că aplicaţia InfoTB si plăţile cu card bancar în transportul public din Bucureşti vor suferi disfuncţionalităţi.

„Îmbunătăţim sistemul digital de plată!  Pentru a răspunde cerinţelor călătorilor, STB va aduce îmbunătăţiri sistemului de plată digitală. Astfel, în perioada 10 – 16 ianuarie 2024, înlocuim sistemul de comunicaţii cu altul mai performant”, arată o postare de miercuri, pe pagina de Facebook a Societăţii de Transport Bucureşti.

ADVERTISING

Din motive tehnice, în aceste zile, aplicaţia InfoTB si plăţile cu card bancar contactless la validatoarele din vehicule vor suferi disfuncţionalităţi.

„Ne cerem scuze pentru neplăcerile cauzate. Asigurăm călătorii ca personalul de control din teren va ţine cont de aceste disfuncţionalităţi ale sistemului de plată, în intervalul menţionat. Lucrăm, zi de zi, pentru a îmbunătăţi calitatea serviciului de transport public! Modern. Digital. Mai rapid. Acesta este noul STB!”, precizează sursa menţionată.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇