Viceprimarul Capitalei bagă Poliția în STB: "Și eu mai ascult manele, la petreceri, dar nu în tramvai!"

Viceprimarul Capitalei bagă Poliția în STB: "Și eu mai ascult manele, la petreceri, dar nu în tramvai!"

Viceprimarul Capitalei, Stelian Bujduveanu, se arată deranjat de călătorii din STB care nu se comportă civilizat. Din pricina lor, nu poate STB să menţină curăţenia din tramvaie.

Aşa că agenții Poliției Locale vor fi prezenți zilnic în tramvaiele de pe linia 32, pentru a da amenzi călătorilor.

Viceprimarul este supărat pe cei care mănâncă seminţe sau mâzgălesc staţiile, dar şi pe oamenii care ascultă manele în STB. Aşa că scrie pe Facebook: "Și eu mai ascult manele, la petreceri, dar nu în tramvai!" Şi dacă era rock cu volumul la maxim, era vreo diferenţă?

ADVERTISING

Iată postarea integrală:

"STB nu poate menține curățenia din tramvaie dacă unii pasageri mănâncă semințe, ascultă manele cu volumul la maxim și vandalizează stațiile cu graffiti sau alte mâzgălituri. Și eu mai ascult manele, la petreceri, dar nu în tramvai!

Agenții Poliției Locale vor fi prezenți zilnic în tramvaiele de pe linia lui 32: urmează amenzi pentru călătorii care nu se comportă civilizat și nu păstrează curățenia.

Am primit multe reclamații și mesaje referitoare la călători care mănâncă semințe sau își taie unghiile în mijloacele de transport public 🤦🏼

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Ajută-ne să menținem transportul public civilizat! Sună la 021 9752 - Poliția Locală a Municipiului București - dacă semnalezi ceva în neregulă.

Transportul public din București poate fi modern și curat doar dacă fiecare călător se comportă civilizat în timpul călătoriei".

367425663_709649691175131_7888169723946875508_n

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇