A început demolarea magazinelor de la metrou și în Sectorul 1

A început demolarea magazinelor de la metrou și în Sectorul 1

Operațiunea de demolare a magazinelor de la metroul bucureștean continuă cu Sectorul 1! Clotilde Armand, primarul sectorului, anunță că au fost demolate primele buticuri din stația de metrou Basarab.

Edilul subliniază că primăria îi va ajuta pe comercianții afectați să-și desfășoare activitatea în altă parte.

”Au fost date jos primele construcții ilegale de la stația de metrou Basarab. Vom continua să punem legea în aplicare și la celelalte stații de metrou de pe raza Sectorului 1. Comercianții care au avut aceste spații vor fi ajutați de primărie să-și desfășoare activitatea în altă zonă”, a scris, marți dimineață, Clotilde Armand pe Facebook.

ADVERTISING

De altfel, ea a și publicat fotografii cu magazinele demolate:

Au fost date jos primele construcții ilegale de la stația de metrou Basarab. Vom continua să punem legea în aplicare și...

Publicată de Clotilde Armand pe Luni, 12 aprilie 2021

Miercurea trecută, 7 aprilie, a început evacuarea şi demolarea spaţiilor comerciale amplasate ilegal pe domeniul public al statului. Prima stație vizată a fost Ştefan cel Mare (Sectorul 2), unde sunt șase magazine.

Însă acțiunea s-a lăsat cu circ şi cordoane de poliţie. Buticarii au strigat ore în şir la primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu: La puşcărie, la puşcărie!

Iată un reportaj foto&video despre cum a decurs prima zi de evacuare a spațiilor comerciale de la metrou

ADVERTISING

Citește mai multe despre evacuarea și demolarea magazinelor din subteran:

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇