USR-PLUS îi cer lui Cîțu desecretizarea minutei ședinței de guvern cu centrele speciale de vaccinare

USR-PLUS îi cer lui Cîțu desecretizarea minutei ședinței de guvern cu centrele speciale de vaccinare

USR – PLUS își reafirmă susținerea totală pentru ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, și îi cer premierului Florin Cîțu desecretizarea minutei ședinței de guvern în care s-a stabilit înființarea centrelor speciale de vaccinare.

„Cerem Corpului de Control al primului ministru să publice imediat raportul care a stat la baza plângerii penale anunțate astăzi (vineri - n.r.).

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

În acest context, susținem Ministerul Sănătății în demersul de verificare a eventualelor nereguli în procesul de vaccinare, orice posibile încălcări ale cadrului legal privind vaccinarea urmând să fie sesizate organelor competente și aduse la cunoștința publicului”, se arată într-un comunicat de presă.

Mai multe centre speciale decât centre normale

Potrivit Alianței USR PLUS, desecretizarea minutei este necesară întrucât centrele speciale de vaccinare au devenit la acest moment mai numeroase chiar decât toate centrele aflate la dispoziția populației.

„Buna guvernare nu este posibilă departe de ochii publicului, în afara dezbaterii publice și în lipsa unei asumări clare a responsabilităților ce revin fiecărei instituții și persoane”, se mai arată în comunicatul citat.

Alte informații relevante pe subiect:


Te invităm și pe pagina noastră de Facebook, unde vei găsi multe lucruri interesante, în plus față de site. Îți mulțumim că ne citești!