Topul judeţelor după rata de infectare: Sibiul e peste 8 la mie. Cine a mai trecut pragurile de 6 şi 7

Topul judeţelor după rata de infectare: Sibiul e peste 8 la mie. Cine a mai trecut pragurile de 6 şi 7

Judeţul Sibiu înregistrează în continuare o rată de infectare cu SARS-CoV-2 de peste 8 la mia de locuitori, în timp ce municipiul Bucureşti se păstrează la o incidenţă de peste 5 la mia de locuitori, potrivit raportării transmise, duminică, de Grupul de Comunicare Strategică.

Peste 7.000 de cazuri noi de Covid din doar 21.000 de teste. 113 pacienţi au murit şi avem nou record al persoanelor aflate în stare critică (Infografice)

Potrivit GCS, pe primul loc se situează judeţul Sibiu, cu o rată de infectare de 8,32 la mia de locuitori, în creştere faţă de ziua precedentă, când a înregistrat 8,17.

ADVERTISING

Carantină la Sibiu! Mall-urile sunt închise în weekend, de luni se iese din casă cu declarație scrisă

Iohannis a fost duminică, la biserică, la Sibiu, în ultima zi înainte ca oraşul să intre în carantina anunţată încă de vineri

Judeţul Cluj se situează pe locul doi, cu o incidenţă de 7,56 la mia de locuitori, în scădere faţă de ziua anterioară când a avut 7,66 la mia de locuitori.

Municipiul Bucureşti are o incidenţă de 5,16 la mia de locuitori, în scădere uşoară faţă de sâmbătă, când a avut 5,18 la mia de locuitori.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Totodată, o rată de infectare mare se înregistrează şi în judeţele Timiş - 6,69, Braşov - 6,16, Alba - 6,04, Sălaj - 5,88, Bihor - 5,77, Arad - 5,67.

Arătată cu degetul de Arafat, DSP Alba cere intrarea în carantină pentru mai multe localități din Alba

Un copil de 3 ani a murit de Covid la Braşov

Judeţele cu incidenţă mică a cazurilor de infectare la mia de locuitori, în ultimele două săptămâni, sunt Vrancea -1,64, Vaslui - 1,89, Olt - 1,87, dar niciunul dintre judeţele ţării nu se mai află în zona verde.

image-17
Foto: GCS

Pandemia de coronavirus: Numărul morților a trecut de 1,3 milioane. Peste 34 de milioane de oameni s-au îmbolnăvit și s-au vindecat

ADVERTISING

AEM, primele predicții: Câți europeni ar trebui vaccinați pentru ca să vedem un declin al pandemiei de Covid. O imunizare suficientă nu se va obține mai devreme de finele lui 2021


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇