Sute de oameni stau la coadă la vaccinare la Romexpo. Precizările Comitetului de Vaccinare

Sute de oameni stau la coadă la vaccinare la Romexpo. Precizările Comitetului de Vaccinare

Sute de persoane stau la coadă să se vaccineze la Romexpo, după ce dozele au fost epuizate și a fost nevoie să se livreze altele.

Unii oameni au declarat, pentru Digi 24, că stau la coadă de la ora 11:00 și în jurul orei 15:00 tot nu reușiseră să intre.

Medicul coordonator al centrului a transmis că au fost livrate toate dozele necesare și că toți cei de la coadă vor fi vaccinați pănă la sfarșitul zilei.

Precizările CNCAV

Comitetul de Coordonare a Vaccinării a transmis, luni la amiază, că au existat întârzieri în ceea ce priveşte alocarea cantităţilor de vaccin către centrele de vaccinare.

ADVERTISING

”Din informaţiile pe care le avem, la acest moment situaţia s-a remediat. Au existat întârzieri, condiţionate de dinamica şi de volumul solicitărilor în ceea ce priveşte alocarea cantităţilor de vaccin către centrele de vaccinare.

Menţionăm faptul că distribuirea dozelor de vaccin trebuie să se realizeze cu respectarea procedurilor specifice lanţului de frig”, a anunţat Comitetul Naţional de Coordonare a Vaccinării anti-COVID, citat de News.ro.

Conform informațiilor SpotMedia.ro, și la Centrul de Îngrijire şi Găzduire Neghiniţă din Capitală au fost probleme și au stat la coadă câteva zeci de persoane.

166202525_1087264878450742_7417089032285939111_n
Foto: Cititor SpotMedia.ro

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe
ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇