SUA raportează al treilea record consecutiv de infectări cu Covid-19, efectul petrecerilor de Ziua Recunoștinței

SUA raportează al treilea record consecutiv de infectări cu Covid-19, efectul petrecerilor de Ziua Recunoștinței

Statele Unite au înregistrat sâmbătă, pentru a treia zi consecutiv, un record de contaminări cu coronavirus în 24 de ore, cu circa 230.000 de noi cazuri recenzate, potrivit datelor raportate de universitatea Johns Hopkins.

În acelaşi interval, SUA au numărat 2.527 de decese legate de COVID-19, potrivit bilanţului anunţat la ora locală 20:30 de această universitate situată în Baltimore, statul Maryland (est), citate de AFP.

Statele Unite, care au cel mai grav bilanţ din lume ca număr de contaminări şi decese, se confruntă de mai multe săptămâni cu o recrudescenţă spectaculoasă a pandemiei.

Autorităţile sanitare au avertizat în legătură cu riscul unei creşteri a numărului de contaminări după ce numeroşi americani au călătorit cu ocazia Thanksgiving (Ziua Recunoştinţei) săptămâna trecută, în pofida apelurilor de a rămâne acasă.

De la începutul pandemiei, Statele Unite au înregistrat peste 14,3 milioane de cazuri de contaminare şi 281.121 decese legate de coronavirus.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

Urmărește LIVE cum se desfășoară procesul electoral în țară, cele mai importante momente și declarații

Iată și prezența la vot

În această seară dezbatem rezultatele alegerilor cu Ioana Ene Dogioiu și invitații săi. Urmăreşte SPOT LIVE!

Citește și:


Te invităm și pe pagina noastră de Facebook, unde vei găsi multe lucruri interesante, în plus față de site. Îți mulțumim că ne citești!