Soluții pentru adus românii la vaccin: Tombolă cu Loganuri, televizoare și fiare de călcat

Soluții pentru adus românii la vaccin: Tombolă cu Loganuri, televizoare și fiare de călcat

Autorităţile din judeţul Dâmboviţa organizează, la sfârşitul acestei săptămâni, un maraton de vaccinare în toate centrele din judeţ, dar şi la Casa de cultură din localitatea Doiceşti. Persoanele care primesc prima doză de ser anti-COVID având posibilitatea de a participa la o tombolă în care pot să câştige mașini, televizoare smart, frigidere sau fiare de călcat.

Maratonul de vaccinare din Dâmboviţa începe vineri şi durează până duminică.

"Evenimentul va avea loc la Casa de Cultură Colonie, localitatea Doiceşti, şi în toate centrele de vaccinare din judeţul Dâmboviţa, fără programare, doar cu cartea de identitate”, informează Direcţia de Sănătate Publică.

ADVERTISING

Un grup de firme care activează în domeniul producţiei de ciment va organiza cu această ocazie o tombolă cu premii "la care vor putea participa toate persoanele care încep schema de vaccinare (prima doză), indiferent de tipul de vaccin împotriva coronavirusului, în orice centru de vaccinare din judeţul Dâmboviţa, în perioada 04-06.06.2021”, transmite DSP.

Conform anunţului postat pe site-ul companiei implicate în acest proiect, participanţii la tombolă pot câştiga unul dintre cele două autoturisme Dacia Logan, însă organizatorul mai pune la dispoziţie 50 de televizoare smart, 50 de combine frigorifice, precum şi 500 de fiare de călcat.

ADVERTISING

Numărul total de persoane vaccinate anti-COVID în judeţul Dâmboviţa este de 94.899, dintre care 73.452 de persoane cu schema de vaccinare completă, iar 16.646 cu o doză, arată datele făcute publice, miercuri, de către Prefectura judeţului şi centralizate în 1 iunie.

Citește articolele zilei pe spotmedia.ro:

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇