Rată de infectare de 1,81 la mia de locuitori într-un oraş din Dâmboviţa. Au fost introduse restricţii

Rată de infectare de 1,81 la mia de locuitori într-un oraş din Dâmboviţa. Au fost introduse restricţii

Restaurantele, cafenelele care funcţionează în spaţii închise şi sălile de jocuri de noroc îşi suspendă activitatea pe raza oraşului Pucioasa din judeţul Dâmboviţa, măsura fiind luată în contextul în care în localitate se înregistrează o rată de infectare cu SARS-CoV-2 de 1,81 la o mie de locuitori. Pentru a stopa răspândirea virusului, autorităţile au impus obligativitatea purtării măştii de protecţie şi în spaţii deschide, între orele 6:00 şi 20:00.

Conform unei decizii adoptate, duminică, de Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) Dâmboviţa, începând de luni, 12 octombrie, se interzice activitatea cu publicul a operatorilor economici care desfăşoară activităţi de preparare, comercializare şi consum al produselor alimentare şi/sau băuturilor alcoolice şi nealcoolice, de tipul restaurantelor şi cafenelelor în interiorul clădirilor, precum şi a activităţilor operatorilor economici licenţiaţi în domeniul jocurilor de noroc de pe raza oraşului Pucioasa.

ADVERTISING

Excepţie vor face restaurantele unităţilor de cazare care vor pitea să îi servească doar pe clienţii cazaţi, iar în cazul jocurilor de noroc este permisă activitatea de vânzare a lozurilor şi biletelor.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇