Președintele CJ Mureș, Péter Ferenc, depistat pozitiv cu Covid-19

Președintele CJ Mureș, Péter Ferenc, depistat pozitiv cu Covid-19

Péter Ferenc, președintele Consiliului Județean Mureș, a fost testat pozitiv cu Covid 19, după cum a anunțat chiar el, pe pagina sa de Facebook.

Péter Ferenc a decis să se testeze din proprie inițiativă și se va izola la domiciliu, nefiind necesară internarea.

”Nu m-am simțit bine și am decis, din precauție, să fac un test pentru coronavirus. Am primit azi după-amiază rezultatul, a fost pozitiv. Deocamdată sunt bine, nu am nevoie de tratament spitalicesc, dar mă voi retrage în izolare la domiciliu pentru următoarele 14 zile.

ADVERTISING

Am informat pe toți cei pe care i-am întâlnit în ultimele trei zile despre rezultatul testului. Vom lua măsurile necesare și la nivelul Consiliului Județean pentru a garanta sănătatea colegilor.

Numărul infecțiilor COVID-19 a crescut rapid în ultimele zile în întreaga țară. Îndemn pe toată lumea să ia în serios măsurile de protecție și de distanțare. Să facem tot ce putem pentru a ne proteja propria sănătate precum și pe a celor dragi!”, a scris Péter Ferenc pe Facebook.

https://www.facebook.com/peter.ferenc/posts/2657108564542716
ADVERTISING

Recorduri noi în lupta cu Covid-19: Peste 3.500 de cazuri noi şi 629 de pacienţi la ATI. Am trecut de 5.300 de morţi

Autoritățile au anunțat, sâmbătă, un nou bilanț record, cu 3.517 de cazuri noi de COVID depistate după procesarea a 29.284 de teste.

Citeşte şi:

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇