Preot: Aș asemăna vaccinul antiCovid cu o vestă antiglonț pe care o poartă cineva care este expus (Video)

Preot: Aș asemăna vaccinul antiCovid cu o vestă antiglonț pe care o poartă cineva care este expus (Video)

Preotul Patriciu Vlaicu, parohul comunității „Sfântul Nicolae” din Bruxelles, îndeamnă românii să se imunizeze antiCovid.

El aseamănă vaccinul cu cu o vestă antiglonț pe care o poartă cineva care este expus.

”S-a înlocuit frica de boală, frica de virus cu frica de vaccin. Noi, preoții, ar trebui să înțelegem care ne este locul, ce știm și lucrurile în care ar trebui să fim mai reținuți. Eu aș asemăna acest vaccin cu o vestă antiglonț pe care o poartă cineva care este expus. Dacă este un glonț normal, acea vestă te protejează sută la sută”, a declarat preotul.

ADVERTISING

Mai mult, acesta îi critică pe cei care nu recomandă vaccinarea, afirmând că este ca și cum ai îndemna oamenii care sunt expuși gloanțelor să nu poarte vestă antiglonț.

Potrivit preotului Patriciu Vlaicu, vaccinul este o șansă și orice formă de descurajare a celor ce au dorința de a se vaccina este păcat.

”Să îndemni oamenii să nu se vaccineze în zilele noastre este ca și cum ai îndemna oamenii care sunt expuși gloanțelor să nu poarte vestă antiglonț pentru că am auzit noi că se și moare cu vestă. Vaccinul este o șansă și orice formă de descurajare a celor ce au dorința de a se vaccina este păcat. Este ca și cum descurajezi oamenii de pe front să lupte.

ADVERTISING

Să nu uităm că sistemul imunitar nu este inventat de către medici, de Dumnezeu. Oricine ar sfătui astăzi, în mijlocul pandemiei, să fie neglijat, sau ocolit vaccinul, să știți că greșește. Medicii sunt cei care se ocupă de această problemă și pe ei ar trebui să îi ascultăm”, subliniază preotul.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇