Noul şef al CJ Caraș-Severin, apropiat al lui Vela, a fost confirmat cu COVID-19

Noul şef al CJ Caraș-Severin, apropiat al lui Vela, a fost confirmat cu COVID-19

Preşedintele ales al Consiliului Judeţean (CJ) Caraş-Severin, Romeo Dunca (PNL), a fost confirmat cu COVID-19, el menţionând, într-o postare pe pagina sa de Facebook, că este asimptomatic şi că s-a izolat în casă.

„Ceea ce ieri părea a fi o uşoară răceală se pare că este altceva. Mi-am făcut un test COVID şi, până la sosirea rezultatului, m-am izolat în casă. În această seară am primit răspunsul de la clinică: testul a ieşit pozitiv.

Din păcate pentru cei care nu mă doresc la Consiliul Judeţean Caraş-Severin, nu am simptome, aşa că voi sta ‘pe margine’ doar câteva zile. Şi, vorba ştim noi cui, ‘I will be back’ „, a scris, joi seara, politicianul liberal pe Facebook.

ADVERTISING

Ceea ce ieri părea a fi o ușoară răceală se pare că este altceva. Mi-am făcut un test Covid și, până la sosirea...

Publicată de Romeo Dunca pe Joi, 15 octombrie 2020

Romeo Dan Dunca a câştigat alegerile locale din 27 septembrie, el reuşind să se impună cu aproximativ 43% din voturi în faţa fostului preşedinte al instituţiei, social-democratul Silviu Hurduzeu.

A făcut accident cu Vela în elicopter

Omul de afaceri Romeo Dunca este un apropiat al ministrului de Interne, Marcel Vela. Dunca are o firmă de transport, dar şi o staţiune de schi pe Muntele Mic. De asemenea, are în plan construirea a două staţiuni de schi în Munţii Ţarcu.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Romeo Dunca este şi pilotul propriului elicopter, care de-a lungul anilor a avut mai multe accidente. Primul a fost în 2007, când actualul ministru de Interne, Marcel Vela, se afla în aparatul de zbor al lui Dunca. 

Zece ani mai târziu, în 2017, Romeo Dunca, aflat de această dată la manşa elicopterului, s-a prăbuşit din cauza vântului pe Muntele Mic, peste cablul de transport al telescaunului de pe pârtia Borlova 1. În urma accidentului, omul de afaceri nu a fost rănit, însă au rezultat pagube materiale.

ADVERTISING

Dar elicopterul lui Dunca a salvat şi vieţi omeneşti. Cel mai recent, în iunie acest an, 20 de persoane, între care 12 copii, au rămas izolate în mijlocul apelor, într-un cartier din Oţelu Roşu. Atunci Romeo Dunca i-a salvat pe toţi, cu aparatul său de zbor. Prietenul său, ministrul de Interne Marcel Vela, i-a mulţumit public pentru implicare.

Citește și:


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇