Ministrul britanic al Sănătăţii are Covid: ”Din fericire, am făcut ambele doze de vaccin şi simptomele sunt uşoare”

Ministrul britanic al Sănătăţii are Covid: ”Din fericire, am făcut ambele doze de vaccin şi simptomele sunt uşoare”

Ministrul britanic al Sănătăţii, Sajid Javid, a anunţat că este contaminat cu SARS-CoV-2 şi că simptomele pe care le prezintă sunt uşoare.

Într-un mesaj publicat pe Twitter, el a scris: „În această dimineaţă am primit un rezultat pozitiv la testul Covid-19. Aştept rezultatul PCR, dar, din fericire, am ambele doze de vaccin şi simptomele sunt uşoare”.

This morning I tested positive for Covid. I’m waiting for my PCR result, but thankfully I have had my jabs and symptoms are mild. Please make sure you come forward for your vaccine if you haven’t already.

Publicată de Sajid Javid pe Sâmbătă, 17 iulie 2021

Ministrul se află în izolare, acasă, cu familia lui, după ce a efectuat un test rapid. Vineri seară, el s-a simţit „puţin ameţit”.  

El a fost numit ministru al Sănătăţii luna trecută, după ce Matt Hancock a fost nevoit să demisioneze în urma unui scandal ce a implicat-o pe consiliera lui Gina Coladangelo, cu care are o relaţie.

Un purtător de cuvânt din cadrul ministerului a subliniat că Guvernul britanic trebuie să renunţe la planurile de a elimina restricţiile în Anglia începând de luni.

Munira Wilson a transmis: „Îmi doresc cu adevărat ca Sajid Javid, echipa şi familia lui să fie bine şi toţi cei cu care a fost în contact în ultimele zile. Asta arată că nimeni nu e în siguranţă în faţa virusului letal. Guvernul trebuie să regândească planurile nechibzuite pentru luni. Prin relaxarea tuturor restricţiilor cu numărul de cazuri crescând, ei experimentează cu vieţile oamenilor”. 

Și actorul român Alexandru Arșinel a făcut Covid după vaccinarea cu ambele doze, iar medicul Adrian Marinescu a explicat atunci pentru Spotmedia că acesta este ”un exemplu bun”, pozitiv, pentru că artistul în vârstă de 81 de ani a făcut doar o formă ușoară a bolii, tot datorită faptului că era vaccinat.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇