Ministrul britanic al Sănătăţii a demisionat după ce a încălcat normele referitoare la distanţarea socială, sărutându-şi o colegă

Ministrul britanic al Sănătăţii a demisionat după ce a încălcat normele referitoare la distanţarea socială, sărutându-şi o colegă

Ministrul britanic al Sănătăţii Matt Hancock a demisionat după ce a încălcat normele referitoare la distanţarea socială, sărutându-şi o colegă, anunţă BBC.

Într-o scrisoare adresată premierului, el a afirmat că Guvernul datorează oamenilor care au sacrificat atât de multe în timpul acestei pandemii și pe care i-a dezamăgit.

De asemenea, într-un scurt clip publicat pe Internet el își explică gestul și le mulțumește tuturor cadrelor medicale pentru bătălia eroică dusă cu Covid-15, fără să facă nicio referire la soția sa și la situația inconfortabilă în care a pus-o.

ADVERTISING

Urmărește-i declarațiile, postate pe pagina sa de Facebook:

Boris Johnson a declarat că îi pare rău că a primit o astfel de demisie.

Demisia vine după ce The Sun a publicat fotografii cu Hancock sărutând-o pe consiliera Gina Coladangelo. Ambii sunt căsătoriţi.

Newly leaked CCTV footage shows Matt Hancock kissing aide Gina Coladangelo.

Publicată de The Independent pe Sâmbătă, 26 iunie 2021

Conform publicaţiei, fotografiile au fost făcute în interiorul Departamentului Sănătăţii, în data de 6 mai, perioadă în care contactul cu persoane din afara familiei reprezenta o încălcare a normelor de distanţare socială impuse în contextul pandemiei.

ADVERTISING

În Marea Britanie pandemia continuă să facă numeroase victime, deși vaccinarea merge destul de bine.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇