Medicul Octavian Jurma: Nu toți românii vor simți beneficiile creșterii economice. Tic, tac, un român a murit până ai terminat de citit

Medicul Octavian Jurma: Nu toți românii vor simți beneficiile creșterii economice. Tic, tac, un român a murit până ai terminat de citit

Cercetătorul Octavian Jurma susţine că nu toți românii vor simți beneficiile creșterii economice, pentru că zeci de mii de români nu vor mai fi în viață să le simtă.

„Nu, nu toți românii vor simți beneficiile creșterii economice. Pentru că zeci de mii de români nu vor mai fi în viață să le simtă chiar dacă ar fi adevărate. Înainte de a simți beneficiile economice, cel puțin 200.000 de români vor simți gheara morții sfârtecând plămânii și trupul lor lăsându-i cu sechele pe viață.

Cel puțin 20.000 nu vor mai simți nimic în decembrie. De sărbători doar absența lor va fi simțită de cei dragi. Copii lăsați fără părinții. Părinți lăsați fără copii. Mămici ucise cu copilul lor în burtă. Elevi și profesori uciși în numele educației. Familii întregi ucise într-o săptămâna…

De ce? Pentru ce? Ce beneficii economice justifică risipă aceasta inumană de viață? De ce suntem singură țară din lume care își ucide cetățenii pentru bani?”, se întreabă medicul.

Octavian Jurma spune că sunt singurele răspunsuri pe care le mai așteaptă de la Guvern, de la Parlament și de la președinte.

„Ei ne-au cerut votul că să guverneze în numele nostru spre binele nostru și vreau să știu unde e binele românilor care mor acum în cadența de metronom, câte unul la fiecare 4 minute.

Tic, tac, un român a murit până ai terminat de citit. Fiecare vorba aruncată în vânt este o viață aruncată în vânt. Fiecare zi amânată sunt 400 de vieți curmate”, conchide medicul.

Nu, nu toti romanii vor simti beneficiile cresterii economice. Pentru ca zeci de mii de romani nu vor mai fi in viata sa...

Publicată de Octavian P Jurma pe Duminică, 17 octombrie 2021

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇