La Galaţi zeci de persoane care trebuiau să se vaccineze azi au fost anunțate să nu mai vină

Zeci de gălăţeni care erau programaţi, joi, pentru a primit vaccinul împotriva COVID-19 au fost reprogramaţi, din cauză ca nu mai sunt doze de vaccin.

Reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică spun că în cursul după-amiezii vor ajunge 500 de doze de vaccin de la Moderna şi Pfizer pentru rapel.

Coordonatorii celor mai mari două centre de vaccinare din Galaţi, de la Sala Sporturilor şi de la patinoar, au fost nevoiţi să îi reprogrameze pe oameni fiindcă nu au mai avut cu ce să-i imunizeze. Persoanele programate au fost anunţate telefonic, miercuri, să nu mai vină, joi, la vaccinare. 

Autorităţile de sănătate publică din Galaţi speră ca situaţia să se remedieze vineri, dat fiind că s-a făcut solicitare de reînnoire a stocului de vaccinuri.

"După-amiază vine vaccinul. Astăzi, la centre s-au vaccinat doar pentru rapel, cei care au făcut prima doză cu Pfizer. Astăzi vin 500 de doze de la Moderna şi Pfizer pentru rapel", a declarat purtătorul de cuvânt al DSP Galaţi, Liliana Iordăchescu.

De la debutul campaniei de vaccinare anti-COVID, la Galaţi au fost administate peste 14.771 de seruri. 3.137 de gălăţeni au primit şi cea de-a doua doză de vaccin.

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro:


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇