În Anglia se relaxează măsurile. Ce mesaj le transmite Boris Johnson englezilor (Video)

În Anglia se relaxează măsurile. Ce mesaj le transmite Boris Johnson englezilor (Video)

Premierul britanic Boris Johnson îi îndeamnă pe englezi la prudenţă, în contextul în care luni se ridică unele restricţii în Anglia.

El a vorbit în mesajul său despre valul în care se află în prezent alte părţi ale Europei şi ameninţarea pe care o reprezintă variantele noului coronavirus, relatează Reuters.

”Trebuie să rămânem prudenţi”, îndeamnă Boris Johnson.

”În pofida relaxărilor de azi (luni - n.red.), toată lumea trebuie să continue să respecte regulile”, a îndemnat el. Johnson subliniază importanţa acoperirii feţei şi a respectării distanţării sociale.

Începând de luni sunt autorizate adunări afară a unui număr de şase persoane din aceeași familie sau din două gospodării, iar terenurile de sport situate afară pot fi folosite prin respectarea măsurilor de precauţie cu privire la contacte fizice.

ADVERTISING

Campania de vaccinare din Regatul Unit este una dintre cele mai avansate în lume, însă există îngrijorări cu privire la aprovizionarea cu vaccin, cu privire la nivelul infecţiei cu COVID-19 în Uniunea Europeană şi la alte variante contagioase ale SARS-CoV-2.

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇