Focar de COVID-19 la Spitalul Județean Sibiu - Neurologia a fost închisă, iar bolnavii sunt trimiși la alt spital pentru internări

Focar de COVID-19 la Spitalul Județean Sibiu - Neurologia a fost închisă, iar bolnavii sunt trimiși la alt spital pentru internări

Un focar de infectare cu noul coronavirus a fost identificat la Secţia Clinică Neurologie a Spitalului Judeţean Sibiu, unde au fost confirmate 33 de cazuri, din care 21 la membri ai personalului medical.

Secţia este închisă şi se face dezinfecţie.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

În cadrul Secţiei Clinice Neurologie a fost identificat un focar de infecţie cu COVID -19, cu un număr de 21 de pozitivi din rândul personalului medical (dintre care 4 medici rezidenţi) şi 12 pozitivi din rândul pacienţilor internaţi.

În cadrul anchetei epidemiologice a fost testat întregul personal şi toţi pacienţii. Secţia este în prezent închisă şi se efectuează procedurile de dezinfecţie terminală.  

Prefectura Sibiu

Personalul testat negativ se află în autoizolare la domiciliu şi va fi retestat înainte de reluarea activităţii în secţie, programată pentru 18 noiembrie.   

Conform sursei citate, partea de urgenţe neurologice se asigură la UPU, prin linii de gardă, iar spitalizarea continuă a pacienţilor care necesită internare a fost preluată de către Spitalul Militar.

Citește și:


Te invităm și pe pagina noastră de Facebook, unde vei găsi multe lucruri interesante, în plus față de site. Îți mulțumim că ne citești!