Focar de COVID-19 la Spitalul Județean Sibiu - Neurologia a fost închisă, iar bolnavii sunt trimiși la alt spital pentru internări

Focar de COVID-19 la Spitalul Județean Sibiu - Neurologia a fost închisă, iar bolnavii sunt trimiși la alt spital pentru internări

Un focar de infectare cu noul coronavirus a fost identificat la Secţia Clinică Neurologie a Spitalului Judeţean Sibiu, unde au fost confirmate 33 de cazuri, din care 21 la membri ai personalului medical.

Secţia este închisă şi se face dezinfecţie.

În cadrul Secţiei Clinice Neurologie a fost identificat un focar de infecţie cu COVID -19, cu un număr de 21 de pozitivi din rândul personalului medical (dintre care 4 medici rezidenţi) şi 12 pozitivi din rândul pacienţilor internaţi.

În cadrul anchetei epidemiologice a fost testat întregul personal şi toţi pacienţii. Secţia este în prezent închisă şi se efectuează procedurile de dezinfecţie terminală.  

Prefectura Sibiu
ADVERTISING

Personalul testat negativ se află în autoizolare la domiciliu şi va fi retestat înainte de reluarea activităţii în secţie, programată pentru 18 noiembrie.   

Conform sursei citate, partea de urgenţe neurologice se asigură la UPU, prin linii de gardă, iar spitalizarea continuă a pacienţilor care necesită internare a fost preluată de către Spitalul Militar.

Citește și:

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇