De unde poți achiziționa dispozitive și uniforme medicale

Medifashion-uniforme-medicale

În mediul online, există un loc în care profesioniștii din domeniul medical găsesc tot ceea ce-i interesează pentru a-și desfășura activitatea la cele mai înalte standarde. Magazinul MediFashion.ro include categorii  diverse de produse, toate fiind caracterizate de o calitate superioară și prețuri corecte. Utilizatorii online pot să cumpere simplu și rapid:

  • uniforme medicale;
  • halate;
  • încălțăminte; 
  • bonete chirurgicale;
  • măști de protecție;
  • dispozitive medicale: termometre, pulsoximetre, tensiometre, stetoscoape, reanimatoare etc.
ADVERTISING

Uniforme medicale care țîn virusurile la distanță 

Produsele MediFashion sunt disponibile atât online, cât și în locațiile fizice din București. Produsele de top ale acestui magazin sunt uniformele medicale antimicrobiene de la brandul Cherokee. Acestea sunt realizate din materiale tratate antibacterian EPA cu nanoioni de argint. Astfel, personalul din spitale, clinici, laboratoare, farmacii, centre de îngrijire își poate achiziționa uniforme Cherokee pentru a beneficia de o protecție sporită împotriva agenților patogeni. Atât medicii, asistentele și restul personalului, cât și cei din jur (pacienți, colegi, familie) vor fi protejați de virusuri și bacterii, pentru că, datorită tratamentului aplicat materialelor, microorganismele nocive nu se vor putea dezvoltă și răspândi.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

După cum se știe, de multe ori, programul cadrelor medicale se poate prelungi destul de mult, în funcție de volumul de muncă și de necesitățile speciale ale anumitor pacienți. Pentru a-și putea desfășura activitatea în condiții optime, profesioniștii medicali au nevoie să se poată mișcă lejer în uniforme, iar acestea să le ofere confort și protecție. Uniformele MediFashion sunt disponibile în toate mărimile și pentru toate preferințele, astfel încât fiecare profesionist din sănătate să-și găsească exact ce-i place și ce i se potrivește.

ADVERTISING

Ajutor în vremea pandemiei și nu numai

MediFashion nu se adresează doar personalului din domeniul sănătății, ci și persoanelor care au nevoie să treacă mai ușor prin pandemie. În „vitrinele” online sunt disponibile produse cu un real folos în această perioada: măști de protecție, mănuși chirurgicale, termometre, pulsoximetre și, nu în ultimul rând dezinfectanți, care au rolul de a elimina virusurile și bacteriile.

Aceste accesorii nu sunt însă utile strict în cazul COVID-19, ci pot fi de folos în orice moment, pentru că, după cum se știe, lumea este înconjurată permanent de agenți patogeni și există frecvent riscul de infectare și de îmbolnăvire. Purtarea măștilor în timpul răcelilor și al gripei sau dezinfectarea suprafețelor utilizate sunt măsuri care țîn de educația sanitară a fiecărui om și este recomandat să fie aplicate de fiecare dată când este nevoie, nu doar în pandemie.

Pulsoximetrele sunt de asemenea foarte utile pentru diagnosticarea din timp a unor probleme de sănătate. Măsurând nivelul saturației de oxigen, se oferă indicii prețioase cu privire la starea de sănătate a plămânilor.  

Cine este Medifashion

Compania MediFashion a fost fondată în 2010 cu scopul de a comercializa uniforme medicale și accesorii din sfera medico-sanitară. Brandul românesc reprezintă marca Cherokee Uniforms© din SUA, lider de piață în vânzarea uniformelor de calitate superioară. Pe lângă această marca, pe Medifashion mai sunt prezente și articole de la alte două magazine celebre: AnyWear© sau Dickies©.