Cel mai mare centru de vaccinare din Constanța abia mai face față cererii. Sunt cozi de sute de oameni

Cel mai mare centru de vaccinare din Constanța abia mai face față cererii. Sunt cozi de sute de oameni

De două zile, la Pavilionul Expozițional din Constanța stau sute de oameni la coadă să se vaccineze.

Pentru a face față numărului mare de solicitări, cel mai mare centru de vaccinare din județul Constanța a fost nevoit vineri să suplimenteze fluxurile de vaccinare, ajungând astfel la 18, scrie Radio Constanța.

”Practic, alaltăieri am avut peste 1700, ieri am avut peste 1900. Sunt foarte mulți oameni care vin la prima doză. De exemplu, ieri am avut la Pfizer 560 de persoane, la Moderna, 23 la prima doză și 55 la doza a treia. În schimb, am avut 480 de persoane la Johnson and Johnson“, declara ieri Coordonatorul centrului de imunizare de la Pavilionul Expozițional Constanța, dr. Ortanza Dancă, pentru publicația locală.

Mai țineți minte când eram mici și nu intram în casă de pe maidan să ne facem temele decât după multe amenințări, poate...

Publicată de ZooM Beach pe Sâmbătă, 23 octombrie 2021

Nici sâmbătă oamenii nu s-au lăsat mai prejos, în social media apărând imagini care demonstrează că și azi sunt sute de persoane la coadă să se vaccineze.

ADVERTISING

Județul Constanța are sâmbătă o rată de infectare de 9,91 la mia de locuitori, cu 593 de cazuri raportate în ultimele 24 de ore


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇