Americanii vaccinați împotriva COVID nu mai sunt obligați să poarte mască afară, decât pe stadioane sau la concerte

Americanii vaccinați împotriva COVID nu mai sunt obligați să poarte mască afară, decât pe stadioane sau la concerte

Americanii vaccinaţi împotriva maladiei COVID-19 nu vor mai trebui să poarte măşti sanitare în exterior decât atunci când se vor afla în cadrul unor grupuri mari de persoane, au anunţat marţi autorităţile sanitare din Statele Unite, informează AFP.

"Dacă sunteţi vaccinaţi cu schema completă şi vreţi să participaţi la o mică reuniune alături de oameni care sunt vaccinaţi şi alţii care sunt nevaccinaţi (…), datele ştiinţifice arată (…) că puteţi să faceţi acest lucru în deplină siguranţă, fără mască sanitară", a declarat Rochelle Walensky, directoarea Centrului pentru Prevenirea şi Controlul Bolilor (CDC), principala agenţie federală americană din domeniul sănătăţii publice.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

"În schimb, continuăm să recomandăm purtarea măştii în timpul activităţilor şi în spaţiile care sunt foarte frecventate, precum stadioane pline sau la concerte", a adăugat ea într-o conferinţă de presă.

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro:

Te invităm și pe pagina noastră de Facebook, unde vei găsi multe lucruri interesante, în plus față de site. Îți mulțumim că ne citești!