Acum te poți programa la vaccinare și prin telefon

Acum te poți programa la vaccinare și prin telefon

Românii se pot programa la vaccinare prin telefon, fără să se mai înscrie în platformă, anunță coordonatorul campaniei de vaccinare, Valeriu Gheorghiţă. Totodată, la sate ar putea exista posibilitatea ca oamenii să meargă la vaccinare direct, fără programare.

Valeriu Gheorghiţă anunță la Digi24 că există posibilitatea programării directe, prin telefon, la vaccinare. Sunând la 021.414.4425, operatorul se ocupă de programare și îl anunță pe apelant când este programat, la ce vaccin și unde.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

„Facilitatea aceasta funcționează deja, dar este insuficient exploatată. Beneficiarul nu mai este nevoit să își creeze un cont în platformă. Operatorul programează direct și transmite când trebuie să meargă să se vaccineze”, spune Gheorghiţă.

De asemenea, autoritățile doresc, în special pentru sate, înființarea unor ghișee de programare în primării.

„Suplimentar, pentru mediul rural ne dorim să existe și posibilitatea de programare directă, adică să dedicăm un interval orar în a doua parte a zilei în care oamenii se pot prezenta direct la vaccinare, în mod deosebit persoanele peste 60 de ani”, spune coordonatorul campaniei de vaccinare.

Această variantă este încă în analiză, pentru că specialiștii vor să evite dezordinea din centrele de vaccinare.

Citeşte articolele zilei pe SpotMedia.ro


Te invităm și pe pagina noastră de Facebook, unde vei găsi multe lucruri interesante, în plus față de site. Îți mulțumim că ne citești!