Zeci de localnici din Deveselu au sărbătorit în cimitir victoria primarului mort (Video)

Zeci de localnici din Deveselu au sărbătorit în cimitir victoria primarului mort (Video)

Zeci de localnici din Deveselu au sărbătorit, în noaptea de duminică spre luni, în cimitir, victoria la alegerile locale a primarului mort.

Ion Aliman, care a decedat în urma infectării cu noul coronavirus acum mai bine de o săptămână, nu a mai putut fi scos de pe listele electorale.

Chiar și așa, oamenii l-au votat într-o proporție covârșitoare: peste 70% din alegători l-au ales.

Potrivit presei locale, după numărarea voturilor, zeci de localnici s-au deplasat în cimitir, ducându-i simbolic vestea lui Aliman.

ADVERTISING

„Un moment de reculegere în cinstea acestui OM. Domnu’ primar, să ştiţi că i-am bătut la curu’ gol, e victoria dumneavoastră, v-o dedicăm! Şi pe viitoarea tot dumneavoastră v-o dedicăm. Să ştiţi că şi pe următoarea tot dumneavoastră v-o dedicăm. Ştim că de acolo de unde sunteţi ne vegheaţi. Dumnezeu să vă odihnească în pace! Nu vă vom uita niciodată. Eroul nostru!“, au spus oamenii în cimitir. 

https://www.facebook.com/teodora.munteanu97/posts/3213619965353163?__cft__[0]=AZUpJiY-0wpmAaM5ngDX7edPY-O5RY162-gSHYoKIs9V3IfxjEJKoY98gy0nlx6E6x4nkFVU8yRk0is8QqXuSyecbSsGEcILQReNzhAP6VUq6xcP7DShwCkwqqGD8GExkV1n5bGEdOyQqwfAzwMq1kl9&__tn__=%2CO%2CP-R
ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Citește și:

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇