Viceprimarul Sectorului 3 a depus denunț la DNA și sesizare la Curtea de Conturi împotriva lui Negoiță

Viceprimarul Sectorului 3 a depus denunț la DNA și sesizare la Curtea de Conturi împotriva lui Negoiță

Viceprimarul Sectorului 3, Lucian Judele, a depus denunţ la Direcţia Naţională Anticorupţie şi sesizare la Curtea de Conturi pentru lucrările din zona Unirii, făcute de autoritatea locală, susţinând că acestea sunt ilegale.

„Am denunţat la Direcţia Naţională Anticorupţie lucrările ilegale pe care primarul (încă în funcţie) le-a efectuat la începutul acestui an în zona Unirii. Primarul a dat ordin să fie spart pavajul de granit, schimbat anul trecut de Primăria Generală şi înlocuit cu vestitele pavele de beton ale lui Negoiţă.

ADVERTISING

Toţi banii pentru lucrarea ilegală, având în vedere că zona respectivă nu se află în administrarea Primăriei Sectorului 3, au fost cheltuiţi din bugetul cetăţenilor Sectorului 3 fără avize sau fără să existe o hotărâre de Consiliu Local", a declarat Lucian Judele, potrivit unui comunicat al USR Bucureşti.

Reprezentanţii USR Bucureşti menţionează că Primăria Sectorului 3 a fost amendată cu 10.000 de lei de Primăria Capitalei pentru lucrările din Piaţa Unirii, deoarece au fost făcute fără autorizaţie, zona fiind în administrarea Municipalităţii.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇